Dezumidificatorul este un aparat care ne ajuta sa reducem nivelul de umiditate dintr-o incapere. In locuinta sau la locul de munca s-ar putea sa fi constatat prezenta condensului la geamuri, a mucegaiului pe pereti sau a unui miros neplacut. Acestea sunt semnele unei incaperi in care umezeala este prea ridicata. Diminuand cantitatea de umiditate din aerul ambiental, un dezumidificator iti permite sa respiri mai bine si sa mentii un mediu mai sanatos in locuinta. Descopera in cele ce urmeaza cum poti alege cel mai bun dezumidificator Heinner.
In functie de modelul ales, aparatul dispune de diferite optiuni de a reduce umiditatea. Cel mai adesea dezumidificatorul functioneaza astfel: aerul este aspirat in interiorul aparatului dupa care este trecut intr-un filtru care il debaraseaza de impuritati. Aerul trece apoi printr-un evaporator. Partea umeda a aerului nu transforma in lichid ceea ce este recuperat intr-un recipient. Din aparat iese un aer curat si uscat.
Cum alegi cel mai bun dezumidificator Heinner?
Nu mai putin de 20% din locuintele dintr-un oras au probleme cu umiditatea. O problema serioasa care ar putea avea consecinte directe asupra starii de sanatate. Drept urmare, este necesar sa alegi cel mai bun dezumidificator bazandu-te pe mai multe criterii dar si pe diferitele pareri ale utilizatorilor care au folosit deja un astfel de produs. Iata deci principalele elemente de luat in considerare pentru a te asigura ca alegi cel mai bun dezumidificator Heinner.
Suprafata acoperita. Este primul element de luat in considerare. Daca te uiti dupa un review la un anumit dezumidificator atunci te vei convinge ca suprafata acoperita este importanta. Fiecare utilizator trebuie sa aleaga cel mai bun dezumidificator la un pret bun tinand cont de incaperea in care acesta va fi instalat. In general, un dezumidificator poate acoperi o suprafata de 20-30 metri patrati.
Aerul tratat. Cautand pareri despre acest tip de produs, vei vedea ca eficienta unui dezmumidificator este exprimata prin intermediul a trei date diferite. Intai si intai avem canitatea de apa tratata pe zi sau pe ora. Trebuie sa fim atenti si la masura, cel mai adesea prezentata sub cel mai favorabil unghi cu putinta.
Debitul de aer. Chiar daca inca multi sunt cei care aleg un dezumidificator in functie de pret, prefera sa il aleaga pe cel mai ieftin, trebuie sa stii ca o alta masura a eficientei unui aparat este debitul de aer, adica cantitatea de apa eliminata de aparat, masurata in m³/h. Cu cat cifra este mai mare, cu atat aparatul este mai eficient.
Puterea electrica. In alegerea unui dezumidificator trebuie sa tinem cont si de puterea electrica, exprimata in Watt. Aceasta ne permite sa ne facem o idee cu privire la consumul electric si la puterea generala. Insa, aceasta cifra este ultima de studiat atunci cand avem nevoie de un dezumidificator deoarece aparatele din gama premium au cel mai adesea un consum electric redus si performante excelente.
Tehnologia. Citind un review despre un anumit model de dezumidificator, vei observa ca exista dezumidificatoare electrice. Acestea pot functiona cu silicagel, cu un condensator sau cu un compresor. Aparatul poate fi prezentat si ca un purificator de aer. Trebuie sa ne asiguram de faptul ca va gestiona calitatea aerului si umiditatea deopotriva.
Optiunile. Chiar daca poate avea un pret mai ridicat, un dezmumidificator cu mai multe optiuni disponibile este recomandat. Una din cele mai interesante optiuni este prezenta unui afisaj digital. Este vorba de un fel de statie meteo interna a aparatului. Putem alege un dezumidificator dotat cu un timer, cu un maner de transport, cu un nivel de apa vizibil, un exterior mai modern, etc.
Nivelul de zgomot. Deoarece un dezumidificator este electric, emite un anumit zgomot la un moment dat, fie atunci cand aspira aerul, fie cand elimina aerul uscat. Este important sa verifici nivelul de zgomot emis pentru a vedea daca este sau nu deranjant.
Pretul. Un ultim criteriu ar fi pretul dezumidificatorului. Bugetul fiecaruia este ceva personal. Unii vor alege un dezumidificator la un pret mai mic, adica ieftin, altii vor prefera sa beneficieze de un produs mai bun, la un pret mai ridicat.
2 recomandari pentru dezumidificatoare de aer Heinner!
1. Pareri Dezumidificator Heinner HDU-M10, 10L/24h, control electronic, auto-restart, auto-oscilare, auto-dezghetare, timer 24h, 2.1L, maner, alb – cel mai ieftin
Heinner HDU-M10 este un dezumidificator recomandat in special pentru incaperile cu o suprafata de maxim 31mp. Poate extrage pana la 10 litri de apa intr-un interval de 24 de ore. Este dotat cu un rezervor de 2.1 litri, beneficiaza de un control electronic si functii pentru auto-restrat sau auto-dezghetare. Heinner HDU-M10 ofera numeroase functii utile.
Este un model simplu din punctul de vedere al designului, este un model ieftin Heinner. Este dotat cu un maner ceea ce il face usor de transportat dintr-o incapere in alta a locuintei. Benficiaza de un panou de comanda dotat cu display LED si butoane sensitive pentru a controla in totalitate functiile dezumidifcatorului. Ofera posibilitatea de reglare a gradului de umiditate dorit. Are un pret accesibil pentru toate buzunarele.
2. Review Dezumidificator Heinner HDU-M20, 20L/24h, control electronic, auto-restart, timer 24h, 3L, alb – disponibil la Emag
Heinner HDU-M20 este cel mai bun dezumidificator de aer pe care producatorul il recomanda pentru incaperi cu o suprafata de 37-52 metri patrati. Capacitatea sa este de 20 de litri intr-un interval de 24 de ore. Rezervorul este destul de mic, de doar 3 litri. Este mai puternic decat precedentul model mentionat si cu un rezervor mai bun. Are un design simplu, de culoare alba.
Vine cu un numar destul de mare de functii. Este dotat cu un control electronic, cu un mod auto-dezghetare. In plus, se va porni automat la umplerea recipientului de colectare. Functia de auto-pornire este si ea prezenta, atunci cand se intrerupe curentul electric. Se poate regla nivelul de umiditate dorit.
Puterea este una destul de buna, insa cei 20 de litri mentionati precedent nu reprezinta o cifra chiar atat de impresionanta fata de alte modele existente pe piata, de la alti producatori. Este un dezumidificator destul de bun pentru o camera cu o suprafata mai mare. Un minus care ar putea fi mentionat pentru acest dezumidificator ar fi capacitatea rezervorului care se umple in patru ore daca aparatul se foloseste la putere maxima.
Daca ai o locuinta in care umiditatea este la un nivel crescut ai nevoie de cel mai bun dezumidificator de aer Heinner pentru a elimina aceasta problema. Alege unul din recomandarile noastre!
Lasă un răspuns